Flash info heropstart 11 mei

Blij om u terug  van dienst te mogen zijn!  
(Tip: blijf steeds op de hoogte en abonneer u op onze blogs, want u en uw motorhome verdienen het allerbeste.)

Uw veiligheid, onze absolute prioriteit

Geachte bezoeker,

Bij ons bent u in goede en veilige handen:

 • Gratis voor iedere bezoeker mondmaskers
 • Beschermende handschoenen
 • Om de 20 meter een tafeltje met ontsmettingsproducten
 • Verplaatsbare plexi wanden zodat u zich comfortabel en veilig kan installeren.


Wij laten niets aan het toeval over en kijken met zijn allen naar uw bezoek uit.
PS  Er is geen beperking in afstand om ons te mogen bezoeken daar de meeste van onze merken exclusief door  Urbano verkocht worden.Op alle belangrijke afdelingen hebben we intern doorgewerkt om u service te kunnen blijven geven. Toch werd het echt tijd om onze deuren weer te mogen openen.Oef, oef, eindelijk! Wie hield dat ooit voor mogelijk? Gelukkig, vanaf 11 mei  is het zover.  Het Urbano team staat te popelen om jullie terug massaal van dienst te zijn.U kan er van op aan: dit kan bij Urbano in Aarschot en Oostende in perfect veilige omstandigheden.Onze service afdeling en toonzaal in Oostende zijn immers twee afzonderlijk gebouwen, samen goed voor 8.000m2.

Ook in Aarschot is social distancing geen probleem gezien de ruimte die er ter beschikking is. Mogen we iedere bezoeker wel vragen om onderling geen praatje te slaan en ten aller tijde minstens 1m50 afstand te houden.Gelieve ook de richtlijnen binnen in het gebouw goed op te volgen.  We mogen immers geen enkel besmettingsrisico lopen. Het laatste dat we met zijn allen willen is “terug in ons kot” te vliegen. Dus laat ons daar constant aan denken.  Samen houden we het veilig!


Laat het ons samen zoveel mogelijk gestructureerd aanpakken. We raden aan om uw bezoek maximaal voor te bereiden via onze website.


Voor de toonzaal:
Vanaf 11 mei zijn onze deuren weer 7/7  open en hopen jullie terug te mogen van dienst te zijn.  U komt liever op afspraak?  Geen nood, voor zij die wensen  kan er tot 20 u ’s avonds een afspraak gemaakt worden.

Bezoek alleen de voertuigen die voor u echt in aanmerking komen.  Want deze worden constant ontsmet na een bezoek.- Selecteer bij voorkeur al de modellen die u mogelijks interesseren op onze website.  We hebben voor meer dan  50 voertuigen een virtuele 360° bezoekfilm  op onze website,  dit laat u toe alle hoekjes  van uw mogelijke droommotorhome te verkennen.- Wend u bij aankomst  tot de infobalie. Onze medewerkers zullen u graag toelichten welke voertuigen het dichtst bij uw behoefte aanleunen.- Maak eventueel vooraf een afspraak met uw verkoopadviseur, u kan bij Urbano tot 20 u op afspraak komen.  Zo kan u veilig en in alle rust uw droomvoertuig selecteren.


Voor de service afdeling 
Een afspraak maken gaat voor iedereen veel efficiënter via ons website formulier dan per telefoon .
U vindt ons afspraakformulier via volgende link:  https://www.urbanoservice.be/nl/boek-uw-afspraak-voor-herstelling/U kan ook naar urbano.be gaan en daar klikken op “maak uw afspraak”.
U komt terecht op deze pagina. U vinkt eenvoudig aan via diverse symbolen wat u precies wenst.

U kunt dus volledig geautomatiseerd snel en gemakkelijk uw complete aanvragen doorgeven.

En dit voor zowel:

 • Herstellingen
 • Waterdichtheidscontroles
 • Garantie aanvragen
 • Bestelling van onderdelen
 • Afspraak maken voor de afhaling van uw aangekochte motorhome

Eenmaal ter plaatse bij Urbano gebeurt alles in veiligheid. Zie: https://www.urbanoservice.be/nl/category/heropstart-11-mei/

We merken op dat we wel onderhevig zijn aan heel wat opgelegde regels en beperkingen:

 • We mogen niemand binnen in de gebouwen op zijn herstelling laten wachten
 • We mogen niemand een consumptie aanbieden
 • We moeten diverse ontsmettingsprocedures toepassen.
  (zie eerder verschenen blogs op onze blogwebsite)

Reisplannen maar nog geen concreet idee hoe deze in te vullen?
Onze verhuur website is uniek in de sector! 

U wilt een vrijblijvend prijsvoorstel voor het huren van een motorhome?  De beschikbaarheid controleren?  Uw huurmotorhome verkennen tot in de kleinste details? Dat kan bij Urbano volledig geautomatiseerd in een paar muisklikken.

Surf nu alvast naar: https://www.urbanoverhuur.be

Happy to serve you!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.