Autostar: 2 nieuwe lente edities

BEZWIJK VOOR ZIJN KELTISCHE CHARME

Autostar stelt u een gloednieuw licht eikenhouten interieur voor. Het is zeer lichtgevend en eigentijds, en zal de meest veeleisende mensenverleiden met zijn zorgvuldige afwerkingen en hoogwaardige materialen. Deze zijn verkrijgbaar in de twee versies, Compact of Klassiek.
De uitrusting is niet te overtreffen dankzij het Celtic Editie Pack met de exclusieve Full Vision 360° aan een zeer aantrekkelijke prijs!

Opgelet, slechts verkrijgbaar in beperkte oplage! Klik hier om ze te ontdekken

Wist je dat Autostar meer dan 30 jaar ervaring en innovatie onder zijn riem heeft?

Deze Franse constructeur heeft zijn wortels in de jaren ’70. Toen werd er begonnen met het bouwen van de befaamde Star caravans. In 1985 zagen de eerste motorhomes onder de naam Autostar het daglicht. En meer dan eens heeft de fabrikant uitgepakt met technische innovaties die nadien een begrip zijn geworden in de sector. Concepten zoals de sandwichconstructie en de dubbele bodem werden voor het eerst toegepast bij de Star caravans en Autostar motorhomes.

Ook vandaag staat Autostar op de eerste rij als het gaat om vernieuwing en unieke concepten. Meer en meer merken kopiëren elkaar uit schrik om marktaandeel te verliezen. Autostar doet het anders. Ze gebruiken hun immense ervaring om vernieuwende motorhomes te bouwen. Zowel qua bouwwijze, materiaalkeuze als binnenafwerking durft Autostar uit te pakken met originele oplossingen.

Klik hier voor een overzicht van alle Autostar modellen!